2016 Make - up + outfit

januari 01, 20162016 a new year a new start right?
Wat is het weer allemaal snel gegaan er is weer een nieuw jaar aangebroken! Ik Wens jullie al vast allemaal een gelukkig nieuwjaar en een goede gezondheid! Benieuwd wat ik heb gedaan om het nieuwe jaar te starten en naar mijn look?


A new year a new start! De meest cliché zin die je zal hebben gezien en gehoord rond nieuwjaar. Elk jaar willen we ons zelf beloven om onze nieuwe voornemens te volgen en uit te voeren wel om eerlijk te zijn is me dit nog nooit echt gelukt... Ik denk dat ik hier niet de enige in ben noch de voornemens soms wel motiveren. Ik heb hier een klein 'trukje' voor om je gemotiveerd te houden!

Quotes
Welja het is waarschijnlijk iets wat iedereen doet maar je moet er dagelijks met worden geconfronteerd zodat je er uiteindelijk aan gaat werken of wordt aan herinnerd!

Dit zijn de quotes die ik dit jaar tot uitvoering wil brengen en vooral wil aan herinnerd worden.
Ik vind deze persoonlijk goed bij me passen en ik wil hier dan ook aan werken om ze te realiseren. Ze allemaal realiseren is ook weer niet mogelijk maar toch grotendeels ze vervullen. Buiten deze quotes zou ik er nog zoveel anderen bij kunnen zetten omdat elke quote die ik heb ergens inspirerend is voor mij.

Wat ik dan daad werkelijk doe om er dagelijks met geconfronteerd te worden is om ze te gebruiken als achtergrond.


Deze heb ik als achtergrond gebruikt op mijn pc. Ik vind het leuk om dagelijks met positieve quotes of woorden geconfronteerd te worden. ze zijn een grote positieve invloed in mijn dagelijks leven.

Outfit
Een outfit voor nieuwjaar is always a big deal! Dit jaar was dit eigenlijk snel besloten wat het werd. De outfit mag dan toch wel glitter and glamour bevatten voor zo'n avond dus besloot ik een jurk met wat glitter and glamour te dragen om het nieuwe jaar in te zetten.Om het nieuwe jaar te starten mag het altijd een beetje in de feeststemming worden gebracht. Dit jaar besloot ik voor een jurk met glitters te gaan. De jurk is van Abercrombie&Fitch. Het is één van mijn favoriete kledingwinkels. De schoenen zijn van Tommy Hilfiger. Het is een zwarte sleehak. Ik vind ze super comfortabel om op te lopen en vooral op een avond als nieuwjaar heb ik hier geen last van gehad. Om de outfit helemaal af te maken heb ik er nog een lekker warm bondje bij over aan getrokken. Ik hou van veranderingen en dingen uit proberen met mijn haar. Voor deze gelegenheid heb ik mijn haar laten opsteken en ik was echt verliefd op de haarlook! Het is speels maar toch met een elegante touch wat het extra speciaal maakt.


Make-upDe make-up die ik voor deze look heb gebruikt is zo goed als mijn dagelijkse make-up. Het is simpel en toch altijd elegant. Maar voor de feestdagen mag het natuurlijk ook met een extra zoals oogschaduw.

Voor make-up gebruik ik mijn dagelijkse producten. Ik vind ze allemaal goed van kwaliteit en ze dekken goed. Ik gebruik ook het liefst een primer onder mijn make-up omdat ik vind dat het zo langer blijft zitten en minder olie vrijlaat op de huid.

Als ik met mijn make-up begin zorg ik er voor dat ik mijn primer aanbreng. De primer die ik gebruik is er ééntje van Urban Decay .


€ 29,00

Hierna komt de concealer die ik dagelijks gebruik voor onzuiverheden te verdoezelen. De bijhorende foundation gebruik ik zelden.

Foundation €31,00 / Concealer € 18,00
 De foundation en concealer zijn beide van M.A.C. . De foundation is in de kleur NW13 en de concealer in de kleur NW15. Er is dus een licht kleurverschil aanwezig tussen beide maar dit zie je niet.


Omdat het een feestelijke avond was heb ik ook gebruik gemaakt van mijn bronzer en blush. Ik ben echt gek op deze producten. Vooral op Sunbeam omdat je de kleuren ook kunt aanbrengen als oogschaduw. Het is een win win situatie. Ik heb voor mijn ooglook dan ook deze kleuren toegepast als oogschaduw. Zo'n leuke kleuren om met te experimenteren!

Lippenstift € 19,50 / Lippenpotlood € 19,00

€ 18,50

M.A.C. matte lippenstift: Velvet teddy
M.A.C. lippenpotlood: Cultured
Als laatst voor mijn nieuwjaarslook heb ik mijn laatste nieuwe favoriete lippenstift gebruikt. Ik ben echt verliefd op de kleur! Het is natuurlijk maar toch een beetje opvallend, dat is helemaal wat ik zocht! Om de lippenstift zo lang mogelijk te behouden heb ik het bijhorende lippenpotlood hierbij gebruikt. Om de look dan helemaal af te maken heb ik het afgewerkt met een lipglos van M.A.C. .

Dit was mijn nieuwjaarslook!

Wat hebben jullie gedaan met nieuwjaar? 

Bron quotesMy weheartitYou Might Also Like

1 reacties