Chit-chat sunday II

april 17, 2016

*Bron we heart it*
We zijn weer helemaal, wel zo goed als, opgeladen voor een nieuwe week. Hierbij hoort ook een kort overzicht met hier en daar wat personal toutches van mezelf. Lees snel verder als je benieuwd bent wat ik hiermee bedoel!


De eerste week na de paasvakantie is voorbij, yes. Iedereen is uitgeput en wilt zijn weekend spenderen met vrienden, gezelligheid en slaap, natuurlijk. Voor we daar aan beginnen gaan we even terug naar het begin van deze vermoeiende week nl. maandag.

Zoals elke week starten we met maandag, de dag na al de feestjes en late night talks me je beste vriendin, crush of liefje. Niemand geraakt uit zijn bed en smacht al naar vrijdag avond wanneer ze zich terug naar de dansvloer mogen begeven. Ik heb het geluk dat ik op maandag pas les heb om 9.00u, thank god. Iedereen, ook ik klaag dan nog steeds (vermoeidheid + irritaties).

Naarmate dat de week evolueert gaat het alleen maar 'beter'. Woensdag heb ik maar 2 uurtjes les waarvan ik de andere 2uur LO heb. Tijdens LO hebben we deze week dan ook een plotstwist gehad tijdens de les. We gingen Rock and rollen. (What ?!). Jup Rock and rollen, duodans met de jongens en wauw wzt gaf dat een zich tijdens de les! (het was echt super grappig). 

Vermoeid en geïrriteerd aangekomen bij vrijdag aan het einde van de dag konden we weer gelukkig naar huis gaan. De plannen van deze week waren niet om direct naar huis te gaan na school maar met Amber (aka the best) naar de pizzahut te gaan om daar lekker te gaan eten! Het was zoals altijd weer super gezellig. 

Zaterdag is aangebroken. De eerste dag van het weekend. Vandaag starten de eerste lente tennislessen weer van het nieuwe seizoen! Dit wilt zeggen dat we terug buiten kunnen gaan spelen en
onze sexy tennisrokjes weer uit de kast mogen trekken en zo ook onze benen weer mogen klaarstomen (scheren en onderhouden, yeey.) Ook was vandaag weer een productieve studeer dag. Voorbereidingen maken in mijn vrije tijd voor de examens (aka ik ben een stresskip, I know) en hier en daar wat tijd maken om mijn boek af te lezen voor de deadline. 

Sundag, chit-chat day. We zijn weer gekomen aan het einde van de week wat betekend een korte chit-chat en een overview van mijn week. Ik hou van zondagen. Ze zijn wel tweezijdig maar ja dat moet je er maar bijnemen, jammer genoeg. Zondag is mijn 'lazy day' wat je lazy kunt noemen. Uitslapen, lekker ontbijten en wat langer blijven hangen op youtube. Hier en daar nog wat tijd maken voor school en mijn boek vast nemen om eindelijk het vervolg te lezen van waar ik was gebleven.  Naarmate de zon begint onder te gaan en voor een mooie zonsondergang zorgt stap ik in de douche en geniet van de laatste uren vrijheid voor we ons weer 8u lang achter de schoolbanken moeten zitten. 

Question: Hoe zag jullie week eruit? Wat was jullie hoogte punt? 

You Might Also Like

0 reacties